Frøyafestivalen

Frøyafestivalen

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Madcon

Den internasjonale superstjerneduoen Madcon, bestående av Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam, har holdt det gående siden de på tidlig 2000-tallet slo gjennom den norske lydmuren med Paperboys-samarbeidet “Barcelona” og senere sitt debutalbum “It’s all a MadCon”.

For albumet fikk de Spellemannprisen – den første i rekken av totalt seks Spellemannpriser gutta har på skrytehylla. 

Foto: Robert Wunsch

Madcon har gjennom to tiår spilt seg inn i mange norske hjem og bygget opp et globalt omdømme med over 600 millioner streams, og de viser ingen tegn til å senke farten!

Blant de største låtene deres blir «Beggin» og «Don’t Worry (feat. Ray Dalton)» streamet mer enn 1 million ganger over hele verden – hver uke!

De har fått hele Europa til å simultandanse under Eurovision Song Contest i 2010 og vært dommere i flere ulike talentprogrammer på TV.

Madcon har ikke bare en imponerende liste med priser og bangers, de har også samarbeidet med store navn som Stargate, CLMD, Kelly Rowland og Unge Ferrari.

Men først og fremst har de levert hits på hits gjennom lang tid og det kan bevege seg tett på grensen til allsang når de skal gjeste Frøyafestivalen!