Frøyafestivalen

Frøyafestivalen

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Nyheter

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
7 dager siden
Frøyafestivalen
BEIST - det rosa fyrverkeriet fra Trøndelag, spiller allsangvennlig og fengende popmusikk med et helt spesielt sound. Med sine 7 millioner streams  på Spotify, er det ingen tvil om at bandet siden oppstarten i 2018 har henvendt seg til et stadig voksende publikum. De særegne tekstene på kav trønderdialekt, inspirert av mer eller mindre sanne historier fra bygda, veksler mellom ellevill humor og hjerteskjærende ærlighet. Når alt blir presentert i et energisk og sjarmerende liveshow, er det ingen tvil om at dette bandet må oppleves.   Billetter får du på Ticketmaster!

https://www.ticketmaster.no/event/668423

BEIST - det rosa fyrverkeriet fra Trøndelag, spiller allsangvennlig og fengende popmusikk med et helt spesielt sound. Med sine 7 millioner streams på Spotify, er det ingen tvil om at bandet siden oppstarten i 2018 har henvendt seg til et stadig voksende publikum. De særegne tekstene på kav trønderdialekt, inspirert av mer eller mindre sanne historier fra bygda, veksler mellom ellevill humor og hjerteskjærende ærlighet. Når alt blir presentert i et energisk og sjarmerende liveshow, er det ingen tvil om at dette bandet må oppleves. Billetter får du på Ticketmaster!

www.ticketmaster.no/event/668423
... Se merSe mindre

7 dager siden
Frøyafestivalen

Det nye stjerneskuddet "Beist" er klare for å lage en livat kveld på Frøyafestivalen. Vil du oppleve masse spilleglede, spesielle tekster på trøndersk og rett og slett kose deg og ha det gøy. Da skal du sikre deg billetter til disse gutta. Kanskje årets overraskelse 😉 ... Se merSe mindre

Les mer

KJØP BILLETTER