Frøyafestivalen

Frøyafestivalen

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Billetter

Samtlige billetter til Frøyafestivalen 2021 selges på Ticketmaster. Det selges altså IKKE billetter hverken lokalt eller ved  inngangen!

Det selges kun billetter til enkeltkonserter, ingen festivalpass. Alle over 2 år betaler billett til alle konserter.

Vi gjør oppmerksom på at alle som kjøper billett må legge inn navn og telefonnr. Billettene blir kontrollert mot id ved inngang. Dette er et krav fra smittemyndighetene for å ha oversikt over alle som deltar ved arrangementet.

Kjøp av billetter og smittevernregler

Smittevernbestemmelsen påbyr oss som arrangør å ha identifisering av alle som befinner seg på konsertene. Dette oppnås på følgende vis:

 • Vi tillater maks 4 billetter per person som kjøper.
 • Ticketmaster registrerer kjøperens navn, telefon og adresse – mens de evt 3 andre på bestillingen vil ikke bli registrert med spesifikke navn.
 • Ved infeksjonsoppdagelse kan vi kontakte billettkjøperen som vet hvem de 3 andre han har kjøpt billett til.

OBS! OBS! VIKTIG MED HENSYN TIL COVID 19-SITUASJONEN

For å få adgang til konsertene må du i tillegg til å vise fram billett også fremvise grønt koronasertifikat eller negativt resultat på en test du har tatt maks 24 timer før konserten starter.

Det innebærer at vi tilbyr hurtigtesting hver dag fra onsdag 4.august til lørdag 7.august. Testingen foregår like foran inngangen på Siholmen. Se nærmere info om hurtigtesting under.

Grønt koronasertifikat

Gjennom myndighetenes vaksineprogram for covid-19 fås dette sertifikatet tre uker etter første vaksinedose. Da er du etter helsemyndighetenes bestemmelser «beskyttet», og da trenger du i prinsippet ikke å teste deg før inngang. MEN – pga. usikkerheten omkring deltavarianten av viruset, så anbefaler flere arrangører fremlegging av negativ test også for de som har grønt pass etter èn dose.

Frøyafestivalen har hele tiden f.o.m våren 2020 hatt tett kontakt med kommunens koronagruppe med kommuneoverlegen i spissen. Kort oppsummert er vi tilrådd følgende:

 1. Ingen under 12 år trenger teste seg.
 2. Gruppen 12-18 år er ikke vaksinert og trenger teste seg.
 3. For å vise grønt sertifikat må gruppen 12-16 år ha foreldrenes hjelp for å få logget seg inn på Helsenorge og ta ut sertifikatet. Etter fylte 16 år kan ungdommene logge seg selv inn på Helsenorge.
 4. Er du fullvaksinert, har gjennomgått covid-19 innenfor siste 6 måneder eller har tatt én vaksinedose for mer enn 3 uker siden, har du grønt koronasertifikat. Det vil si at du i utgangspunktet ikke trenger hurtigtest 24 timer før arrangementet for å få adgang. På grunn av fremmarsj av deltavirus globalt og nasjonalt, anbefaler likevel kommuneoverlegen at de som kun har tatt én vaksinedose – tester seg med hurtigtest før ankomst festivalen. Dette fordi vi vet at to vaksinedoser beskytter bedre mot deltavarianten, enn kun èn dose.

Hurtigtesting på Siholmen

Merk følgende viktige punkter for de som ønsker å benytte seg av tilbudet om hurtigtesting på Siholmen:

 • Alle over 12 år som ikke har coronapass skal testes. (Du må ha fått 2 vaksinedoser eller hatt covid-19 ila de siste 6 måneder for at koronapasset er gyldig ved inngang.)
 • Testen foregår på Siholmen i et telt foran  brannstasjonen.
 • Testen tas gjennom nesen – og testresultatet og QR-koden sees på Helse Norge og på SMS på mobilen 20 minutter etter at testen er tatt.
 • Du viser QR-koden ved inngangen.
 • Testen kan tas tidligst 24 timer før arrangementet starter.
 • Alle med D-nummer eller norsk personnummer testes gratis. Du må fremvise godkjent ID. For de som ikke har dette, koster testen kr. 550.-

Testtider

 • Onsdag 4.august kl 13:00 – 15:00 og kl 17:00 – 19:40
 • Torsdag 5.august kl 13:00 – 15:00 og kl 17:00 – 19:40
 • Fredag 6.august kl 13:00 – 15:00 og kl 17:00 – 18:40 og kl 19:30 – 20:40
 • Lørdag 7.august kl 10:00 – 14:00 og kl 15:00 – 18:10 og kl 19:00 – 21:30

NB! Husk at det tar 20 minutter før du får testresultatet, så møt opp i god tid!

Hurtigtestene gjennomføres av det medisinske testfirmaet Valida Health, som har spesialisert seg på å hjelpe virksomheter med å identifisere covid-19 smitteutbrudd, testing av reisende for covid-19 og utstede koronapass til vaksinerte. Mer info om firmaet finnes på deres hjemmesider.

Vi håper at så mange som mulig vil benytte seg av testmulighetene på tidlig ettermiddag.

VELKOMMEN TIL FLOTTE KONSERTER!

Funksjonshemmede

Frøyafestivalen er åpen og tilgjengelig for alle, men det kan være utfordrende å komme fram over alt i rullestol. Både på grunn av at festivalen arrangeres ute i friluft, men også fordi det er mye folk. Vi anbefaler alle rullestolbrukere å ha med seg en ledsager. Ledsager har gratis inngang ved framvisning av gyldig ledsagerbevis.

Legitimasjonsplikt

Det er legitimasjonsplikt ved alle serveringssteder som selger alkoholholdige drikker. Godkjent legitimasjon er bankkort med bilde, førerkort eller pass. Dersom det oppdages at legitimasjon blir brukt uriktig, eller er falsk, vil politiet bli tilkalt. Uriktig bruk av legitimasjon eller fremvisning av falsk legitimasjon vil bli anmeldt.

Alkoholkontroll

Vårt vaktmannskap er instruert til å være observante overfor synlig berusede personer. Vaktleder har i samarbeid med politiet, offisiell myndighet til å avkreve legitimasjon, og eventuelt foreta utvisning.

Unge personer som blir sett nytende alkohol, og som antas kan være under 18 år, vil bli avkrevd legitimasjon. Unge personer som blir sett nytende alkohol, og som åpenbart/beviselig er under 18 år, blir fratatt alkohol og utvist fra festivalområdet.

Personer over 18 år som blir sett kjøpe alkohol for noen under 18 år, vil bli politianmeldt.

Synlig berusede voksne, med ansvar for barn under 18 år, vil, sammen med den mindreårige, bli vist ut fra stedet, og melding vil bli gitt til politiet.

TA VARE PÅ HVERANDRE. Husk du er i Hyggelig Selskap…

Velkommen til Frøyafestivalen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *