Frøyafestivalen

Frøyafestivalen

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Billetter

Samtlige billetter til Frøyafestivalen 2021 selges på Ticketmaster. Det selges kun billetter til enkeltkonserter, ingen festivalpass. Alle over 2 år betaler billett til alle konserter.

Billettlenker

Vi gjør oppmerksom på at alle som kjøper billett må legge inn navn og telefonnr. Billettene blir kontrollert mot id ved inngang. Dette er et krav fra smittemyndighetene for å ha oversikt over alle som deltar ved arrangementet.

 

Kjøp av billetter og smittevernregler

Smittevernbestemmelsen påbyr oss som arrangør å ha identifisering av alle som befinner seg på konsertene. Dette oppnås på følgende vis:

  • Vi tillater maks 4 billetter per person som kjøper.
  • Ticketmaster registrerer kjøperens navn, telefon og adresse – mens de evt 3 andre på bestillingen vil ikke bli registrert med spesifikke navn.
  • Ved infeksjonsoppdagelse kan vi kontakte billettkjøperen som vet hvem de 3 andre han har kjøpt billett til.

OBS! OBS! VIKTIG MED HENSYN TIL COVID 19-SITUASJONEN

For å få adgang til konsertene må du i tillegg til å vise fram billett også fremvise koronapass (som enten viser at du er fullvaksinert eller har hatt covid19), eller du må fremvise negativt testresultat på en test du har tatt maks 24 timer før konserten starter. 

Det innebærer at testing vil foregå hver dag fra onsdag 4.august til lørdag 7.august. Vi jobber med å organisere testingen like foran inngangen på Siholmen. Hurtigtest foretas på alle over 12 år – husk ID ved inngangen og ved hurtigtesten. Testen foretas i nesen, ikke i halsen. Testingen er gratis.

VELKOMMEN TIL FLOTTE KONSERTER!

Funksjonshemmede

Frøyafestivalen er åpen og tilgjengelig for alle, men det kan være utfordrende å komme fram over alt i rullestol. Både på grunn av at festivalen arrangeres ute i friluft, men også fordi det er mye folk. Vi anbefaler alle rullestolbrukere å ha med seg en ledsager. Ledsager har gratis inngang ved framvisning av gyldig ledsagerbevis.

Legitimasjonsplikt

Det er legitimasjonsplikt ved alle serveringssteder som selger alkoholholdige drikker. Godkjent legitimasjon er bankkort med bilde, førerkort eller pass. Dersom det oppdages at legitimasjon blir brukt uriktig, eller er falsk, vil politiet bli tilkalt. Uriktig bruk av legitimasjon eller fremvisning av falsk legitimasjon vil bli anmeldt.

Alkoholkontroll

Vårt vaktmannskap er instruert til å være observante overfor synlig berusede personer. Vaktleder har i samarbeid med politiet, offisiell myndighet til å avkreve legitimasjon, og eventuelt foreta utvisning.

Unge personer som blir sett nytende alkohol, og som antas kan være under 18 år, vil bli avkrevd legitimasjon. Unge personer som blir sett nytende alkohol, og som åpenbart/beviselig er under 18 år, blir fratatt alkohol og utvist fra festivalområdet.

Personer over 18 år som blir sett kjøpe alkohol for noen under 18 år, vil bli politianmeldt.

Synlig berusede voksne, med ansvar for barn under 18 år, vil, sammen med den mindreårige, bli vist ut fra stedet, og melding vil bli gitt til politiet.

TA VARE PÅ HVERANDRE. Husk du er i Hyggelig Selskap…

Velkommen til Frøyafestivalen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KJØP BILLETTER