Frøyafestivalen

Frøyafestivalen

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Billetter

Forhåndssalg av billetter gjøres hos Ticketmaster.

Kjøp av billetter på døra og drikke må gjøres med kort, mens mat skal betales med Vipps – det vil ikke være mulig å bruke kontanter.

FESTIVALPASS (Kveld fredag & lørdag)

  • Voksen : kr. 1550.-
  • Ungdom (12-17 år) : kr. 1400.-

KVELDSPASS Fredag

  • Voksen : kr 850.-
  • Ungdom : kr 750.-

KVELDSPASS Lørdag

  • Voksen : kr. 850.-
  • Ungdom: kr. 750.-

BARNAS DAG Lørdag

  • Barn fra 2 -17 år : kr. 100.-
  • For foreldre og besteforeldre er det GRATIS adgang.

VELKOMMEN TIL FLOTTE KONSERTER!

Funksjonshemmede

Frøyafestivalen er åpen og tilgjengelig for alle, men det kan være utfordrende å komme fram over alt i rullestol. Både på grunn av at festivalen arrangeres ute i friluft, men også fordi det er mye folk. Vi anbefaler alle rullestolbrukere å ha med seg en ledsager. Ledsager har gratis inngang ved framvisning av gyldig ledsagerbevis.

Legitimasjonsplikt

Det er legitimasjonsplikt ved alle serveringssteder som selger alkoholholdige drikker. Godkjent legitimasjon er bankkort med bilde, førerkort eller pass. Dersom det oppdages at legitimasjon blir brukt uriktig, eller er falsk, vil politiet bli tilkalt. Uriktig bruk av legitimasjon eller fremvisning av falsk legitimasjon vil bli anmeldt.

Alkoholkontroll

Vårt vaktmannskap er instruert til å være observante overfor synlig berusede personer. Vaktleder har i samarbeid med politiet, offisiell myndighet til å avkreve legitimasjon, og eventuelt foreta utvisning.

Unge personer som blir sett nytende alkohol, og som antas kan være under 18 år, vil bli avkrevd legitimasjon. Unge personer som blir sett nytende alkohol, og som åpenbart/beviselig er under 18 år, blir fratatt alkohol og utvist fra festivalområdet.

Personer over 18 år som blir sett kjøpe alkohol for noen under 18 år, vil bli politianmeldt.

Synlig berusede voksne, med ansvar for barn under 18 år, vil, sammen med den mindreårige, bli vist ut fra stedet, og melding vil bli gitt til politiet.

TA VARE PÅ HVERANDRE. Husk du er i Hyggelig Selskap…

Velkommen til Frøyafestivalen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *