Frøyafestivalen

Frøyafestivalen

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Billetter

Samtlige billetter til Frøyafestivalen 2020 selges på

www.ticketmaster.no

Vi vil annonsere tidspunkt for mulig billettkjøp til alle konsertene i god tid både her på hjemmesiden og i dagspressen.

Vi gjør oppmerksom på at alle som kjøper billett må legge inn navn og telefonnr. Billettene blir kontrollert mot id ved inngang. Dette er et krav fra smittemyndighetene for å ha oversikt over alle som deltar ved arrangementet.

Kirkekonserten 29.07.20 kl 18:30

  • Artister: Bjarne og Thomas Brøndbo
  • Billettpris kr 400.- (eks gebyr)
  • Billettene er nå tilgjengelig hos Ticketmaster

Funksjonshemmede

Frøyafestivalen er åpen og tilgjengelig for alle, men det kan være utfordrende å komme fram over alt i rullestol. Både på grunn av at festivalen arrangeres ute i friluft, men også fordi det er mye folk. Vi anbefaler alle rullestolbrukere å ha med seg en ledsager.

Legitimasjonsplikt

Det er legitimasjonsplikt ved alle serveringssteder som selger alkoholholdige drikker. Godkjent legitimasjon er bankkort med bilde, førerkort eller pass. Dersom det oppdages at legitimasjon blir brukt uriktig, eller er falsk, vil politiet bli tilkalt. Uriktig bruk av legitimasjon eller fremvisning av falsk legitimasjon vil bli anmeldt.

Alkoholkontroll

Vårt vaktmannskap er instruert til å være observante overfor synlig berusede personer. Vaktleder har i samarbeid med politiet, offisiell myndighet til å avkreve legitimasjon, og eventuelt foreta utvisning.

Unge personer som blir sett nytende alkohol, og som antas kan være under 18 år, vil bli avkrevd legitimasjon. Unge personer som blir sett nytende alkohol, og som åpenbart/beviselig er under 18 år, blir fratatt alkohol, utvist fra festivalområdet og fratatt festivalpasset.

Personer over 18 år som blir sett kjøpe alkohol for noen under 18 år, vil bli politianmeldt.

Synlig berusede voksne, med ansvar for barn under 18 år, vil, sammen med den mindreårige, bli vist ut fra stedet, og melding vil bli gitt til politiet.

TA VARE PÅ HVERANDRE. Husk du er i Hyggelig Selskap…

Velkommen til Frøyafestivalen!

Legg igjen en kommentar

KJØP BILLETTER