Frøyafestivalen

Frøyafestivalen

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Freddy Kalas


Fredrik Auke, bedre kjent under artistnavnet Freddy Kalas, har tatt Norge med storm med sine ekstremt fengende og populære allsanglåter.

Den selverklærte “Sjefen for Fest” har en visjon om å spre positivitet gjennom sin musikk, og når gladlåter som ‘Pinne for Landet’, ‘Feel Da Rush’ og ‘Jovial’ m.m. har gjort at han blitt streamet mer enn 380. mill ganger på Spotify, er det trygt å si at budskapet hans blir satt pris på.

Han har toppet salgslistene i Norge flere ganger, spilt på VG-lista, Spellemann, Allsang På Grensen, og vært nominert som ”årets låt” hos Spellemann (2016).


Live fortsetter han å være en av landets mest attraktive sceneartister med bandet sitt, og har spilt utsolgte konserter over land og strand, både i Norge og Sverige. Freddy var også aktuell med NRK’s vennskapskampanje «BlimE» i 2018 der han stod i spissen med årets låt.

De positive budskapene i låtene appellerer til både store og små, som gjør at han trekker fulle hus på et bredt spekter av festivaler og arrangementer hvert år.

Hans siste utgivelser ‘Et Sommertegn’, ’Alt Blir Bra’, og sist men ikke minst ‘Shotski’ understreker nok en gang Freddy sin evne til å spre glede og fest gjennom lekne melodier og rytmer.