Frøyafestivalen

Frøyafestivalen

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Emma Steinbakken


Den siste tiden har Emma Steinbakken fra Jessheim regjert topplistene med sine tolkninger fra TV2-programmet «Hver Gang Vi Møtes», hvor coverne hennes av Bjørn Eidsvågs «Floden» og Isahs «Delilah» har kranglet om førsteplassen i flere måneder. Til sammen har tolkningene hennes snart nådd svimlende 40 millioner streams!

Samtidig har Emma jobbet på spreng med sitt debutalbum som kommer i 2023 – hvor første singel «Can’t Fight This Feeling» kom i oktober i fjor, og den nære og ærlige balladen «Parents» kom i mars.
Hun slapp nylig også singelen «Home» som allerede er a-listet på p3´s spillelister.

Emma Steinbakken slo igjennom over natten i oktober 2018 da hun som 15-åring slapp debutsingelen «Not Gonna Cry», som har blitt avspilt mer enn 24 millioner ganger på Spotify alene.


En fantastisk livedebut på by:Larm noen måneder senere vekket interessen til en samlet musikkbransje og Emma fikk muligheten til å turnere og promotere sin musikk rundt om i Europa samtidig som hun signerte platekontrakt i Tyskland og USA.

Og selv om pandemien stoppet det meste av reisingen og turneringen har den nå 20 år gamle Emma gjort ferdig videregående skole, rukket å bli nr 1 på Spotify hele tre ganger, sluppet flere egne låter og samarbeidet med Matoma, Alan Walker, Robert Grace, Broiler og Kamelen.

Hun fikk og, som alle andre, endelig kommet seg ut på veien igjen i fjor sommer – med høydepunkt som Slottsfjellfestivalen og NEON i Trondheim – og fulgte opp med egen turné høsten 2022 og 2 x utsolgt Rockefeller våren 2023! Frøyafestivalen gleder seg til å få besøk av det unge, nye stjerneskuddet!

Foto: Ignat Wiig