Frøyafestivalen

Frøyafestivalen

Easily customize your share description with the Shindig theme!

ABBA World Revival


ABBA WORLD Revival er et fantastisk tribute-band som hyller det ikoniske svenske popbandet ABBA. Dette bandet har imponert fans over hele verden med deres bemerkelsesverdige musikalitet, energiske opptredener og autentiske gjenskapelse av ABBA’s uforglemmelige hits.

Medlemmene i ABBA WORLD Revival har dedikert seg til å gjenskape den unike sounden og stilen til ABBA på en imponerende nøyaktig måte. De tar fansen med på en musikalsk reise tilbake til 70-tallet, da ABBA dominerte popmusikken med sanger som «Dancing Queen,» «Mamma Mia,» «Waterloo,» og mange flere.

Det som skiller ABBA WORLD Revival fra andre tribute-band er deres profesjonalitet og lidenskap for ABBA’s musikk. Medlemmene behersker vokalharmoniene, instrumenteringen og sceneshowet til perfeksjon, og de legger stor vekt på detaljer for å skape en autentisk opplevelse. Fra koreografien til kostymene og scenografien er alt nøye gjennomtenkt for å gjenskape ABBA’s originale opptredener.


ABBA WORLD Revival har opptrådt på scener over hele verden og har bygget seg et solid rykte som et av de beste ABBA tribute-bandene der ute. De evner å skape en fantastisk atmosfære hvor publikum kan synge med og danse til ABBA’s udødelige hits. Med sin store entusiasme og profesjonalitet gir de fansen en opplevelse som minner om de opprinnelige ABBA-konsertene.

Uansett om du er en ivrig ABBA-fan eller bare elsker god popmusikk, vil ABBA WORLD Revival definitivt imponere deg. De er dedikerte til å bevare og feire ABBA’s arv, og deres lidenskap for musikken skinner gjennom hver eneste opptreden. På Frøyafestivalen vil de ta deg med tilbake til den glitrende og fengende tiden da ABBA regjerte musikkverdenen!