Frøyafestivalen

Frøyafestivalen

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Brian «Magic» Hoseth


I 2009 kom tryllekunstneren Brian Hoseth helt til finalen i Norske Talenter, bare 6 år gammel! Siden den gang har den unge magikeren bare fortsatt å trylle og har nå tross sin unge alder blitt en av de flinkeste, proffeste og mest sjarmerende tryllekunstnerne i Norge med show få andre kan måle seg med.

Brian er en av de mest ettertraktede tryllekunstnerne i Norge, og han er også en av de norske tryllekunstnerne som har vært mest i media de siste årene både nasjonalt og internasjonalt.

Brian fikk i oktober 2012, utdelt TÆL-stipendet fra Sparebank1! I 2013 ble Brian headhuntet for å ha show på Frankrikes største TV kanal.


Han har oppnådd stor anerkjennelse i tryllekunstens verden og har blitt kåret til både Årets Tryllekunstner i Norge og Norgesmester i trylling. Med sin enestående fingerferdighet og kreative tilnærming til magi, skaper Brian fortryllende øyeblikk som fanger publikums fantasi.

Brians opptredener er ikke bare imponerende, men også preget av en fengslende scenetilstedeværelse og evne til å formidle historier gjennom magien. Hans nære interaksjon med publikum skaper en unik opplevelse og får alle til å føle seg som en del av den magiske verden han skaper.

Med en allerede imponerende karriere og en stadig voksende popularitet, er det ingen tvil om at Brian Hoseth vil fortsette å fortrylle og begeistre publikum med sin enestående magi. Han er uten tvil en tryllekunstner som er verdt å holde øye med i fremtiden.