Frøyafestivalen

Frøyafestivalen

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Violet Road


I over 10 år har nordlendingene i Violet Road lagd musikk sammen og bygd opp en solid musikalsk katalog, bestående av hits som «Face of the Moon», «Can You Hear The Morning Singing» og «Jericho». God starthjelp fikk de av Åge Aleksandersen som tidlig omfavnet bandet og bidro på en av de første hit’ene.

Violet Roads fanskare er av landets mest trofaste, og mange har opplevd bandet en rekke ganger på store festivaler og konsertscener. De har blant annet solgt ut Operaen i Oslo, men har også utstrakt turnèvirksomhet på små klubber og samfunnshus landet rundt.

Det siste albumet «A New Day Begins» fra våren 2021 innehar låter hentet fra årevis med både musikalsk inspirasjon og levd liv. I det ene øyeblikket er du i de amerikanske sørstatene og rocker med store blåseriff og i det andre seiler du nostalgisk inn i nordnorske fjorder i midnattsol.


De kjente korstemmene til brødrene Rundberg og Kjetil Solbergs fløyelsrøst er det som de siste 10 årene har vært bandets kjennetegn. Her vil ikke fansen skuffes denne gangen heller. Melodiene sitter og bæres med av lytteren i lang tid etter at siste tone er sunget.

Violet Road er kjent for sitt musikalske spenn, og bandet tar publikum med på en følelsesreise som går både høyt og lavt. Det er lett å la seg rive med; saksofon, mandolin, korpsintrumenter, korsang og heidundrende godt humør lar seg høre. Alt sammen i en herlig popmusikk-blanding. Konserten på Frøyafestivalen blir intet unntak!