Frøyafestivalen

Frøyafestivalen

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Åge, Gunnar og Trondheimsolistene – Ekstrakonsert

Billettene til Åge-konserten fredag ble revet vekk kjapt. Frøyafestivalen ønsker at flest mulig skal kunne få oppleve det fantastiske samspillet mellom to av Trønder-rockens fremste ambassadører og et internasjonalt anerkjent kammerorkester med unge talentfulle musikere. Derfor er vi glad for å kunne tilby en ekstrakonsert!


Åge og Sambandet når fram til de store massene. Åge og Gunnar når fram til den enkelte. Helt inn i hjerterota. Nært og nakent, ærlig og oppriktig, inderlig og vakkert.

Sangene er stort sett de samme, men de fortelles på en annen måte. Tekstene trer tydeligere frem. De trenger seg inn under huden, uten å trenge seg på. Til Frøyafestivalen kommer de i utvidet utgave sammen med Trondheimsolistene!

Når Åge og Gunnar møter Trondheimsolistene med arrangementer laget spesielt for dette møtet, kan vi garantere at du vil høre kjente og kjære sanger på nye måter.

Selv er Åge typisk nok nedpå når han beskriver konseptet slik: – Vi stikker innom for å ta en prat og for å synge og spille noen sanger.

De nøyer seg ikke med å spille, de snakker altså også. På denne konserten viser Åge og Gunnar nye og andre sider ved seg selv både som musikere og historiefortellere.

Åge og Gunnar har alltid med seg et antall strengeinstrumenter, som mandolin, siter og ukulele i tillegg til diverse gitarer. Disse klinger flott sammen med det fremste kammerorkestret i Norge!

Dette blir garantert en høytidsstund, både for publikum, for Trondheimsolistene og for Åge og Gunnar.

Legg igjen en kommentar