Frøyafestivalen

Frøyafestivalen

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Brødrene Fosenmomo og TORA

Gjør klar for en musikalsk rundreise med to knallgode band i denne konserten! Brødrene Fosenmomo starter ut først kl 20:00, og så kommer TORA på scenen etter en liten pause ca kl 21:30. Her får publikum altså oppleve 2 band på samme billett!

Brødrene Fosenmomo (kl 20:00)

Brødrene Fosenmomo er sekstetten som henter elementer fra alle verdens hjørner i musikken sin. Ispedd røverhistorier, åretrekking og morsomheter blir dette en konsertopplevelse du garantert kommer til å le av.

De opererer i en musikksjanger som befinner seg i landskapet mellom gammeldans, jazz, fjas og country. I en og samme sang kan du risikere å bli utsatt for alt fra svenskinspirert trekkspillmusikk til arabisk klagesang. Alt dette underbygd av humor og historier fra virkeligheten. Det er dette de kaller Klæmmi musikk!

Brødrene Fosenmomo spilte også på øyhoppingen under Frøyafestivalen i 2016, og festivalledelsen har i årene etterpå nærmest fått et folkekrav om å få Brødrene Fosenmomo tilbake på Frøya. Og nå er de her!

Velkommen til en klæmmi konsertopplevelse!

TORA (kl 21:30)

Med røtter fra Flatanger har TORA i løpet av de siste åra bemerket seg som et knalltøft liveband med egen musikk og upolert framføring av blues, soul og rock. I front står supertalentet Tora Dahle Aagård – en stor stemme, og en imponerende gitarist. Hun har imponerende 130.000 følgere fra hele verden på Instagram.

I 2018 skrev Tora historie da hun som første kvinnelige gitarist fikk en sponsoravtale med den britiske gitarprodusenten Chapman Guitars, noe som blant annet har resultert i at bandet i 2020 legger ut på sin første UK-turné!

Bandet har spilt sammen siden 2011 og gav ut sitt første album «Change of Scenery» i 2016 med gode anmeldelser. Siden har bandet gjestet flere store festivaler som Øyafestivalen, Steinkjerfestivalen, Blues In Hell, Notodden Bluesfestival og Inderøyfest.

I november 2019 stod bandet på scenen i Londons egen storstue Royal Albert Hall under The Norwegian Blues Adventure, sammen med blant andre Knut Reiersrud, Vidar Busk og Amund Maarud. Til høsten slipper de sitt andre album.

Dette er et band som overrasker med egen musikk og rå framføring. Med klare elementer fra blues og soul, skiller TORA seg ut fra mengden av norske pop- og rockeband.

Legg igjen en kommentar