Frøyafestivalen

Frøyafestivalen

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Barnas dag

Frøyafestivalen fortsetter tradisjonen med underholdning og konserter spesielt rettet mot barn og familier! I år kan vi presentere to artister av ypperste kvalitet; magiker Jo Boje Hoseth og Rasmus Rhode!

Bojemagic

Opplev Boje “Magic” Hoseth med trylling, show og triks!

Boje er en av norges aller fremste tryllekunstnere og har jobbet som tryllekunstner helt siden tenårene.

Han har lang fartstid i bransjen og har i sitt repertoar flere tusen triks og utallige spektakulære show.

Boje er for mange godt kjent i Norge og har gjort en rekke større show i Europa. Boje er kjent for sin tilstedeværelse og energiske stil på scenen.

Rasmus Rohde

Rasmus Rohde har i en årrekke turnert land og strand og sunget om «Puppan te pappa», om «Farmor og mormor» (… som er kjærester) og om «Gutten på stranda».

Sammen med Verdens Beste Band har han solgt godt over 20 000 barneplater, laget mengder av barne–tv musikk for NRK Super, hatt egen musikal på Trøndelag Teaters hovedscene, og vunnet hele tre Spellemannspriser!

Samtidig er han en kritikerrost musiker og dramatiker, som blant annet mottok Alf Prøysens «Teskjekjerringprisen» i 2018 for sitt arbeid med barnemusikk.

De morsomme, viktige og knakende gode låtene til Rasmus er det perfekte utgangspunktet for en herlig familiedag. De treffer både barn og voksne med humor og fengende melodier. Vi kan garantere topp stemning!