Frøyafestivalen

Frøyafestivalen

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Åge Sten Nilsen

Åge Sten Nilsen – en av Norges største stemmer, kommer til Frøyafestivalen med en eksklusiv og personlig, akustisk konsert.

Han har spilt sitt kritikerroste Queen show for over 600 000 personer, solgt ut Olavshallen hele 25 ganger og reist verden rundt med Wig Wam og Ammunition! Det kom derfor noe overraskende at han, som en av landets råeste og mest profilerte rockevokalister, gikk nye veier som soloartist da han lanserte sitt første soloalbum på 8 år, «Smooth Seas» (Don’t Make Good Sailors).

Kontrasten til de pompøse og forrykende rocke-showene er stor når Åge Sten Nilsen presenterer låter og historier fra sitt liv kun med akustisk gitar og piano. Publikum får et nært møte med både artisten og personen Åge Sten Nilsen i en unik intim setting.

Musikalsk byr Åge Sten Nilsen på materiale fra alle sine soloalbum, Ammunition, Wig Wam og ikke minst låter som har betydd og betyr mye for ham som artist og menneske, fra artister som Tom Petty, Kiss, Queen, Deep Purple og Anne Grethe Preus med flere. Til låtene knytter han betrakninger og selvopplevde historier verken tabloidene eller publikum har fått ta del i tidligere.

På Frøyafestivalen kommer Åge Sten Nilsen med en sekk låter preget av uvanlig sterk poesi og en vokalist i øverste divisjon!