Frøyafestivalen

Frøyafestivalen

Easily customize your share description with the Shindig theme!

RAVI

Ravi er tilbake! I 2017 Kom «Disaora» – Ravis første album på ni år. 2018 fylles med konserter over hele Norgesfjøla, samt forberedelser til flere musikalske utgivelser.

Etter at Ravi slapp soloalbumet «Kjøpr gitar» i 2006 ble det stille med musikken. Men i 2015 begynte noen tonale livstegn å gløtte fram. Ravi slapp faktisk 4 singler dette året, i samarbeid med artister som Stella Mwangi, Jo Nesbø, Side Brok, Eva Weel Skram og Evig Poesi. 2016 startet med deltagelse i «Hver Gang Vi Møtes» på TV2. Nå var Ravi definitivt tilbake som musikalsk artist!

I mars 2017 kom endelig et ny full-lengders album, i samarbeid med produsent-duoen Most Wanted. På denne plata er Ravi blitt voksen, og synger om dattera si, regnskapsføreren sin, gamle flammer og nye romanser. På låta «slo åp» tar han et litt trist oppgjør med gamle vennskap, og på låta «Disaora» har han med seg gamle og nye venner.

Ravi er aktuell både med band på konsert- og klubbscener og i soloformat bak pianoet på mindre scener. Når Ravi legger ut på turné i 2018, besøker rap’eren for første gang Norges kriker og kroker sammen med et skikkelig band. Repertoaret består av høydepunktene fra Ravis karriere med Folk & røvere og Ravi & DJ Løv, i tillegg til splitter nye Ravi-tekster.

 
 

Legg igjen en kommentar

PROGRAM KOMMER