Frøyafestivalen

Frøyafestivalen

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Ottar

Gjensyn med odelsgutten Ottar!

Per Arne Lynum er en høyt skattet amatør- og hobbyhumorist fra Grong. Han er en av de mest meritterte artistene fra revyfestivalen på Høylandet, der han har mottatt hele 6 priser under NM i revy. Han ble landskjent for sin innsats som odelsgutten Ottar i NRK-serien «Go’fot på låven» på 1990 tallet, der han gikk i tospann med Tore Strømøy i flere sesonger.

Lynum har en type trønderhumor som virkelig får folk til å gi seg ende over. Særlig har han høstet latter og applaus for sine «taler». Revynummeret «Bryllupstalen» er ett av de klippene fra Revyfestivalen som var mest sett da Adresseavisen presenterte festivalen for noen år siden. Over 100.000 visninger var svære greier.

I teltet på Frøya vil Lynum lære Frøyværingene både å holde gode bryllupstaler og taler i andre store anledninger. Og selvsagt blir det gjensyn med odelsgutten Ottar, som igjen prøver å få Tore Strømøy til å hjelpe seg å finne et skikkelig kvinnfolk han kan ta med hjem til mamma i Namdalen. For her er det klart for Frøya-reisesjekken med Ottar.

 

 

Legg igjen en kommentar

PROGRAM KOMMER