Frøyafestivalen

Frøyafestivalen

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Johnny Logan

Norges-venn og tre ganger vinner av Melodi Grand Prix kommer tilbake til Frøyafestivalen!

Tre av Irlands sju seire i den internasjonale Melodi Grand Prix (Eurovision Song Contest) er det Johnny Logan som står bak, og han er eneste deltaker som har vunnet konkurransen to ganger. Det hele startet i 1980 med «What’s Another Year», og ble fulgt opp av «Hold Me Now» i 1987, samt at han var komponisten bak Linda Martins vinnersang fra 1992, «Why Me?».

Johnny Logan har drevet med musikk hele livet – og har enorm erfaring og kvalitet innarbeidet i sine opptredener. Han fikk en stor hit på åttitallet med 10CC’s «I’m Not In Love». Og Logan var også den aller første som sang Rolv Løvlands monsterhit «You Raise Me Up» i studio, og den vil høyst sannsynlig være med på repertoaret.

Han slapp i 2012 «The Irish Connection 2», og for første gang spilte Logan inn sine irske favoritter. Dette viste seg å være en genistrek – han solgte til platina både i Norge og Danmark.

Johnny Logan er like aktiv som før, med et utall konserter over hele verden. Publikum på Frøyafestivalen kan se fram til en konsert fylt med Eurovision-klassikere, rock’n’roll og irsk folkemusikk levert av en energisk og humoristisk Johnny Logan!