Frøyafestivalen

Frøyafestivalen

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Billetter

Lokalt billettsalg starter 1.juni 2019. Men et begrenset antall festivalpass til redusert pris blir som tidligere solgt til medlemmer av Coop Hamarvik innen påske – se annonsering i dagspressen.

 

Festivalpass og dagsbilletter selges hos de lokale salgsstedene og på

www.ticketmaster.no

Hvis man har for mye penger… så skal man bare møte opp på Siholmen ved konsertstart og kjøpe sin billett ved inngangen.

Lokalt billettsalg

Billetter kan kjøpes hos:

  • COOP Elektro
  • COOP Marked Hamarvik
  • COOP Byggmix / Elektro Hitra

Billettpriser

  • Festivalpass voksen kr. 1500.- (1800.- ved inngang)
  • Festivalpass ungdom (12-17 år) kr. 1300.- (1600.- ved inngang)
  • Kveldspass fredag (voksen og ungdom) kr. 850.- (1000.- ved inngang)
  • Kveldspass lørdag (voksen og ungdom) kr. 850.- (1000.- ved inngang)

NB! Forsalget lokalt avsluttes torsdag klokken 16:00. Billettkjøp på nett hos Ticketmaster avslutter fredag klokken 17:00.

Funksjonshemmede

Frøyafestivalen er åpen og tilgjengelig for alle, men det kan være utfordrende å komme fram over alt i rullestol. Både på grunn av at festivalen arrangeres ute i friluft, men også fordi det er mye folk. Vi anbefaler alle rullestolbrukere å ha med seg en ledsager. Frøyafestivalen praktiserer fri adgang til ledsager med gyldig ledsagerbevis, forutsatt at gjesten har festivalpass/dagspass.

Legitimasjonsplikt

Det er legitimasjonsplikt ved alle serveringssteder som selger alkoholholdige drikker. Godkjent legitimasjon er bankkort med bilde, førerkort eller pass. Dersom det oppdages at legitimasjon blir brukt uriktig, eller er falsk, vil politiet bli tilkalt. Uriktig bruk av legitimasjon eller fremvisning av falsk legitimasjon vil bli anmeldt.

Alkoholkontroll

Vårt vaktmannskap er instruert til å være observante overfor synlig berusede personer. Vaktleder har i samarbeid med politiet, offisiell myndighet til å avkreve legitimasjon, og eventuelt foreta utvisning.

Unge personer som blir sett nytende alkohol, og som antas kan være under 18 år, vil bli avkrevd legitimasjon. Unge personer som blir sett nytende alkohol, og som åpenbart/beviselig er under 18 år, blir fratatt alkohol, utvist fra festivalområdet og fratatt festivalpasset.

Personer over 18 år som blir sett kjøpe alkohol for noen under 18 år, vil bli politianmeldt.

Synlig berusede voksne, med ansvar for barn under 18 år, vil, sammen med den mindreårige, bli vist ut fra stedet, og melding vil bli gitt til politiet.

TA VARE PÅ HVERANDRE. Husk du er i Hyggelig Selskap…

Velkommen til Frøyafestivalen!

Legg igjen en kommentar

PROGRAM KOMMER